Bonnie konyhája

Fetás-olivás muffin

A kedvenc muffinom, akiknek sütöttem imádták és sokan szerintem még ma is megsütik.

Hozzávalók:
száraz rész:
20 deka liszt

1 sütőpor
oreganó
bazsalikom
só (ha nagyon sós a sajt, akkor nem teszek bele sót)

nedves rész:1 tojás
1 deci olaj (olivaolaj a legjobb)
1 kefír
kb. 15 szem paprikával töltött olivabogyó
kb. fél fetasajt (sohanem mértem)

A száraz részeket összekeverem egy edényben, a nedves részekkel is így teszem. Majd a nedves részbe beleöntöm a száraz részt, összekeverem és mehet is a papírkapszlival kibélelt muffinformákba. Előmelegített (amikor nekiállok az egésznek, akkor bekapcsolom a sütőt)sütőben, 160 fokon 15-20 percig sütöm. Ha szép a teteje, akkor kész van. Isteni finom!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bonnie says:

    Köszi Lilu! Lesem ám a tiedet is! 🙂

  2. Lilu says:

    És Te eddig miért rejtegetted ezt a blogot? 🙂 Tök jó, hogy megcsináltad! Én is majd át akarom rakni a sajátomat a blogspotra, mert sokkal jobb. Ami nagyon tetszik, hogy van időd a kaják dizájnolására, nekem erre már sajnos nem jut, pedig így sokkal jobb!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!